" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Παζάρι Αταλάντης από 6 έως 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ– Αναλυτικές πληροφορίες

 Θα πραγματοποιηθεί φέτος το δημοφιλές Παζάρι Αταλάντης για 7 ημέρες.

Η ανακοίνωση του Δήμου Λοκρών  για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Παζάρι Αταλάντης και ενημέρωση για την λειτουργία του.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στην εμποροπανήγυρη Αταλάντης, για τον εορτασμό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος που θα διαρκέσει ΕΠΤΑ (7) ημέρες: από την Παρασκευή 06-08-2021 έως και την Πέμπτη 12-08-2021.

Ο Δήμος Λοκρών στο πλαίσιο διοργάνωσης της εμποροπανήγυρης του εορτασμού της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση – υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής στον Δήμο Λοκρών

ως εξής:

-Στα γραφεία του Δήμου: Πλατεία Δημαρχείου 35200 Αταλάντη

-ηλεκτρονικά στo email: lokron@dimos-lokron.gov.gr

-με fax: 2233022606

-ταχυδρομικά: στη διεύθυνση του Δημαρχιακού Μεγάρου, Πλατεία Δημαρχείου (μέχρι την 4η Αυγούστου, σφραγίδα ταχυδρομείου).

δηλώνοντας τη θέση προτίμησής τους, βάσει του συνημμένου σχεδιαγράμματος θέσεων πώλησης.

Έντυπα αίτησης –Υπ. Δήλωσης διατίθενται στο Δημοτικό Κατάστημα, Πεζόδρομος Σ.Κοκόλα (Τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών δραστριοτήτων), καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Λοκρών: (https://dimos-lokron.gov.gr/)

Δικαιούχοι συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στις υπαίθριες αγορές έχουν όσοι λαμβάνουν έγκριση συμμετοχής από τον Δήμο, και κατά τα οριζόμενα του κανονισμού λειτουργίας είναι κάτοχοι σχετικής άδειας δραστηριοποίησης στο Υπαίθριο Εμπόριο, ήτοι διαθέτουν ένα από τα παρακάτω: α) βεβαίωση δραστηριοποίησης υπαιθρίου εμπορίου ετήσιας διάρκειας, σύμφωνα με το άρθρο 38 παρ. 3 του Ν. 4497/2017, (σε ποσοστό 70%) β) επαγγελματική άδεια Λαϊκών Αγορών για την πώληση βιομηχανικών ειδών, ή παραγωγική Άδεια Λαϊκών Αγορών με αντικείμενο εκμετάλλευσης άνθη, φυτά και μεταποιημένα προϊόντα, (σε ποσοστό 20%) γ) Άδεια πλανόδιου ή στάσιμου εμπορίου με αντικείμενο πώλησης από τα επιτρεπόμενα είδη, όπως αυτά αναφέρονται στο άρθρο 4. (σε ποσοστό 10%). Σε περίπτωση μη ενδιαφέροντος από αδειούχους των κατηγοριών (β) και (γ) ο αριθμός των θέσεων των κατηγοριών αυτών προστίθεται στον αριθμό της κατηγορίας (α).

Κάτοχοι αδειών για συγκεκριμένες κυριακάτικες αγορές που εκδόθηκαν με βάση προγενέστερο θεσμικό πλαίσιο, μπορούν να ζητούν τη συμμετοχή τους στις υπαίθριες αγορές του παρόντος και υπολογίζονται στο ποσοστό της περίπτωσης (α).

Αδειούχοι φορείς Κ.ΑΛ.Ο. (Κοινωνική Αλληλέγγυα Οικονομία) του άρθρου 45. Για τους εν λόγω αδειούχους δίδεται μία θέση ανά τέσσερα μέλη, τα οποία διαθέτουν βεβαίωση πιστοποίησης ιδίας δημιουργίας, σύμφωνα με την παράγραφο 3 του άρθρου 45.

Δικαιολογητικά συμμετοχής

Τα δικαιολογητικά συμμετοχής τα οποία αναφέρονται αναλυτικά και στην αίτηση συμμετοχής – υπεύθυνη δήλωση είναι τα εξής:

α) άδεια υπαιθρίου εμπορίου (ήτοι Λαϊκής Αγοράς, στάσιμου εμπορίου, πλανόδιου εμπορίου) που κατέχει ή την βεβαίωση της παραγράφου 3 (βεβαίωση δραστηριοποίησης υπαίθριου εμπορίου από τον Δήμο Μονίμου Κατοικίας του ενδιαφερόμενου) κατά περίπτωση και

β) πιστοποιητικό υγείας ,εφόσον πρόκειται για διάθεση τροφίμων.

γ) φωτοτυπία δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου

δ) άδεια διαμονής σε ισχύ, (κατά περίπτωση)

ε) προκειμένου για κινητές καντίνες ή φορητές συσκευές έψησης, βεβαίωση καταλληλότητας από την αρμόδια υγειονομική υπηρεσία.

στ) στην περίπτωση που η αίτηση δεν υποβάλλεται από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο, απαιτείται εξουσιοδότηση, θεωρημένη από δημόσια αρχή για το γνήσιο της υπογραφής

Οι θέσεις της εμποροπανήγυρης θα αποδοθούν στους ενδιαφερόμενους μετά από δημόσια κλήρωση που θα διενεργηθεί με ευθύνη της επιτροπής εμποροπανήγυρης, παρουσία των αιτούντων ή νόμιμα εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων τους την Τετάρτη 4 Αυγούστου και ώρα 9:00 π.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών, στην Πλατεία Δημαρχείου στην Αταλάντη.

Η κατοχύρωση της θέσης θα γίνεται με την εφάπαξ καταβολή του ποσού που αντιστοιχεί στο τέλος χρήσης του χώρου, καθώς και στα έξοδα οργάνωσης και λειτουργίας της εμποροπανήγυρης, αμέσως μετά το τέλος της κάθε κλήρωσης και την ανάδειξη του δικαιούχου της θέσης.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων του Δήμου Λοκρών (Πεζόδρομος Σ.Κοκόλα) και στα τηλέφωνα 2233089311 & 6983130815.

Ο κανονισμός λειτουργίας της εμποροπανήγυρης, το σχετικό τοπογραφικό διάγραμμα με την διάταξη των θέσεων καθώς και το υπόδειγμα της αίτησης με τα δικαιολογητικά συμμετοχής, είναι διαθέσιμα στο αρμόδιο γραφείο του Δήμου καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Λοκρών (https://dimos-lokron.gov.gr/)

Επισυνάπτονται τα παρακάτω αρχεία που αφορούν στην Εμποροπανήγυρη Αταλάντης 2021

ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris