" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Επικό «άδειασμα» της ΕΡΤ στον Άδωνη Γεωργιάδη!

 Οι Δημήτρης Κοτταρίδης και Γιάννης Πιτταράς έκαναν «φέτες» τον υπουργό Ανάπτυξης, παρουσιάζοντας ένα θέμα που τον εκθέτει.

Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Στην πρωινή εκπομπή της ΕΤ1 «Από τις έξι», την οποία παρουσιάζουν οι Δημήτρης Κοτταρίδης και ο Γιάννης Πιτταράς και εμφανίστηκε ο γραμματέας του συνδικάτου Υπαίθριων Εμπόρων Δ. Ψυκός. Αυτοί οι έμποροι κατά κύριο λόγο δραστηριοποιούνται στις εμποροπανηγύρεις και ο γραμματέας του συνδικάτου τους δήλωσε ότι βρίσκονται εκτός εργασίας εδώ και 14 μήνες! Μάλιστα είπε εμφατικά ότι δεν έχει καμία πρόθεση να ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη, «που μας εμπαίζει κανονικά», -όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κύριος Ψυκός- αλλά με τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι υπαίθριοι έμποροι ζητούν παρέμβαση Μητσοτάκη για να δοθεί λύση στο πρόβλημα τους.

Η… σουρεαλιστική αλλά και συνάμα θλιβερή λεπτομέρεια σε αυτή την είδηση είναι η κοινή υπουργική απόφαση, την οποία υπογράφει ο κύριος Γεωργιάδης,  που προβλέπει ότι θα επαναλειτουργήσουν οι υπαίθριες αγορές στα πανηγύρια όταν θα έχει εμβολιαστεί το 50% του πληθυσμού! Ενδεικτικό του δυσάρεστου κλίματος Που έχει διαμορφωθεί για τον Άδωνη Γεωργιάδη στην ελληνική κοινωνία είναι τα σχόλια των παρουσιαστών της εκπομπής Δημήτρη Κοτταρίδη και Γιάννη Πιτταρά και κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον κ. Ψύκο αλλά και μετά το κλείσιμο της ζωντανής σύνδεσης μαζί του.

Παρακολουθώντας αυτή τη ζωντανή συζήτηση για τις… παράπλευρες απώλειες της πολυαίμακτης και κακοσχεδιασμένης μάχης με την πανδημία δεν μπορεί κάποιος παρά να αναρωτηθεί: Πως είναι δυνατόν να δουλεύουν οι λαϊκές αγορές και να μην επιτρέπεται να λειτουργήσουν οι πλανόδιοι έμποροι; Πως γίνεται να βγαίνει μια μάλλον ανεξήγητη Κοινή Υπουργική Απόφαση που προβλέπει ότι οι άνθρωποι αυτοί θα ξαναπιάσουν δουλειά μόλις εμβολιαστεί το 50% του πληθυσμού; Πως γίνεται να λειτουργούν όλα τα καταστήματα και εκείνοι όχι; Δεν δημιουργούνται συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού; Μόνο στους πλανόδιους δεν μπορούν να τηρηθούν μέτρα προστασίας και η μόνη επαρκής λύση είναι το λουκέτο; Έμειναν πολλά αναπάντητα ερωτήματα από την εκπομπή. Το μόνο που κατέστη σαφές είναι η άποψη που έχει μερίδα του λαού για τον υπουργό Ανάπτυξης και τις επιτυχίες του.

https://www.newsbreak.gr/media/206787/epiko-adeiasma-tis-ert-ston-adoni-georgiadi/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris