" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Νέα πνοή θα έχει η φετινή εμποροπανήγυρη Κατερίνης.

Νέα πνοή αναμένεται να έχει η φετινή εμποροπανήγυρη Κατερίνης, αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας , των μελών της επιτροπής που έχει την ευθύνη, και της κινητοποίησης που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό.

Η επιτροπή

Η επιτροπή που αποτελείται από τους  δημοτικούς συμβούλους Νίκο Παπαζιώγα, Νίκο Μακρίδη,  Γιώργο Γαβρίδη  Γιώργο Κυριακίδη, και Βασίλη Μίγκο,  έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό τις συσκέψεις και τις επαφές με επαγγελματίες όλων των κατηγοριών, με στόχο η εμποροπανήγυρη Κατερίνης να αποκτήσει την παλιά της λάμψη.

Έτσι, στο πλαίσιο αυτό όπως τόνισαν τα μέλη της επιτροπής, η συνεργασία όλων των δυνάμεων του δημοτικού συμβουλίου ήταν το πρώτο βήμα. Το δεύτερο είναι να πείσουν  τους εμπόρους να εκθέσουν τα προϊόντα τους και κίνητρο σε αυτή την κατεύθυνση,  είναι η εξαιρετικά χαμηλή τιμή, τρία ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, και πέντε ευρώ για τις ψησταριές.

Παράλληλες εκδηλώσεις

Επιπλέον όπως επισημάνθηκε θα διατηρηθεί και θα ενισχυθεί ο παραδοσιακός χαρακτήρας με το Λούνα Παρκ που θα δημοπρατηθεί στις 28 Αυγούστου, ενώ προγραμματίζονται όλες τις ημέρες λειτουργία της εμποροπανήγυρης, μουσικές εκδηλώσεις, συναυλίες με τοπικά κυρίως σχήματα   που θα καλύπτουν όλα τα γούστα.

Οι αιτήσεις για όσους θέλουν να συμμετάσχουν με την επιχείρηση τους  γίνονται δεκτές μέχρι και την τελευταία μέρα.
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα http://olympiobima.gr/ananeomeni-kai-me-allages-i-emporopanigyri-katerinis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris