" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Με θετικό πρόσημο έκλεισε η ετήσια εμποροπανήγυρη Καλαμπάκας

Η ετήσια εμποροπανήγυρη του Δήμου Καλαμπάκας δεν είναι ένα απλό γεγονός. Είναι ένας ζωντανός θεσμός ο οποίος περικλείει, τη δημιουργικότητα των κατοίκων της, καθώς και τη ζωντάνια και το μεράκι όσων συμμετέχουν σ” αυτήν και εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο σε μια έκθεση σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις βασισμένη στο δίπτυχο παράδοση και ιστορία αποτελώντας το πλέον σημαντικό εμπορικό και οικονομικό γεγονός του Δήμου.

Η ετήσια εμποροπανήγυρη του Δήμου Καλαμπάκας δεν είναι ένα απλό γεγονός. Είναι ένας ζωντανός θεσμός ο οποίος περικλείει, τη δημιουργικότητα των κατοίκων της, καθώς και τη ζωντάνια και το μεράκι όσων συμμετέχουν σ” αυτήν και εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο σε μια έκθεση σύμφωνα με τις σύγχρονες  απαιτήσεις βασισμένη στο δίπτυχο παράδοση και ιστορία αποτελώντας το πλέον σημαντικό εμπορικό και οικονομικό γεγονός του Δήμου.
Πολλοί επαγγελματίες έλαβαν μέρος στην επιτυχημένη αυτή εκδήλωση, που έχει καταφέρει να γίνει θεσμός για τους κατοίκους όχι μόνο του Δήμου Καλαμπάκας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής και των όμορων Δήμων.
Και φέτος λειτούργησε χώρος αναψυχής με εντυπωσιακό Λούνα Πάρκ, ικανοποιώντας μικρούς και μεγάλους προσφέροντας άφθονη διασκέδαση, έτσι ώστε η επίσκεψη στο χώρο είχε όλα τα στοιχεία μιας εξόδου.
Καλό παραδοσιακό φαγητό, φθηνές αγορές, παιδικά παιχνίδια, διασκέδαση, ανθρώπινες σχέσεις, πολιτισμός, εξυπηρέτηση, φιλοξενία, παράδοση, ήταν μερικά από θετικά στοιχεί που συνθέτουν τον θεσμό.
Φέτος νοικιάστηκαν και οι 220 χώροι (200 εμπορικά και 20 για σουβλάκια), με τους χώρους που χρησιμοποιούνται τα σουβλάκια να γίνονται ανάρπαστοι.
Τέλος επειδή η συλλογή των χρημάτων από τα ενοικιαστήρια (είναι δύσκολη υπόθεση), αυτό έγινε φέτος πριν την εγκατάσταση του ενδιαφερόμενου και αντιστοιχούσε για τα εμπορικά σε 250 και 150 ευρώ ανάλογα mε την ζώνη, ενώ για τα σουβλάκια 350 ευρώ. Οι Καλαμπακιώτες εκθέτες, άτομα με ειδικές ανάγκες, τρίτεκνοι κ.λ.π., έτυχαν μια έκπτωση του 20%.
Η ετήσια εμποροπανήγυρη Καλαμπάκας ξεκίνησε την Τετάρτη 19-07-2017 και έκλεισε τις πύλες της την Κυριακή 23-07-2017.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris