ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016

Ανεπανάληπτες στιγμές θα ζήσουν οι χιλιάδες κάτοικοι του Βόλου και των γύρω Δήμων, στη μεγάλη Εμποροπανήγυρη, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου η οποία θα διεξαχθεί από 02 έως και 10 Ιουλίου.

Ανεπανάληπτες στιγμές θα ζήσουν οι χιλιάδες κάτοικοι του Βόλου και των γύρω  Δήμων, στη μεγάλη Εμποροπανήγυρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου η οποία θα διεξαχθεί από 02 έως και 10 Ιουλίου.

Οι συμμετοχές ήδη έχουν ξεπεράσει κατά πολύ την πληρότητα και αποτελεί ευχάριστο πονοκέφαλο τόσο για το Συνδικάτο μας όσο και για την επιτροπή εμποροπανήγυρης 2016 του Δήμου Βόλου.

Ένα ατελείωτο συνονθύλευμα από εμπορικά είδη πάσης φύσεως όπως παιχνίδια-είδη δώρων-οικιακής χρήσης-ένδυση-υπόδηση, από ψησταριές και χιλιάδες ζαχαρωτά είδη με κορύφωση τον χαλβά Φαρσάλων σας περιμένουν, να το επισκεφτείτε και να κάνετε τα ψώνια σας σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Για τους μικρούς φίλους θα υπάρχει και μεγάλο λούνα-πάρκ με δεκάδες παίγνια.
Η μεγάλη γιορτή της Μαγνησίας και του Θεσσαλικού κάμπου και φέτος, χτυπάει στο Βόλο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris