" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΖΑΡΙ ΧΩΡΑΣ

Από τις 12 έως και τις 18 Οκτωβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί το φετινό πανηγύρι, η παραδοσιακή εμποροπανήγυρη στη Χώρα, δυο ημέρες  μετά από την παραδοσιακή Εμποροπανήγυρη Γαργαλιάνων.

Αυτό αποφάσισε η Δημοτική Κοινότητα Χώρας και προτείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύλου - Νέστορος η περιφορά της εικόνας και των λειψάνων του Νεομάρτυρα Αγίου Δημητρίου του Χωραΐτη, να γίνει την Κυριακή 11 Οκτωβρίου.

Προτείνει, ακόμα: Χώρος λειτουργίας της εμποροπανήγυρης Χώρας για φέτος να οριστούν οι οδοί: Αντωναροπούλου, Στρατηγοπούλου όλη, Λάσκου Δούρου, Σπέντζα, Κοκκέβη και τμήμα της οδού Καρόλου Μπλέγκεν πλησίον της κεντρικής πλατείας. Στο χώρο που πραγματοποιείται η δημοτική αγορά παραγωγών να αναπτυχθεί το λούνα παρκ, εάν ζητηθεί ο χώρος, το οποίο δύναται να ξεκινήσει την εγκατάστασή του νωρίτερα, λόγω του ότι η σιδερένια του κατασκευή είναι πολύ βαριά και χρειάζεται αρκετές ημέρες για την εγκατάστασή του. Μπροστά από το 1ο Δημοτικό Σχολείο και το Δημοτικό Παιδικό Σταθμό δεν θα αναπτυχθεί κανένα παράπηγμα

Ακόμα, προτείνει: Ημερομηνία έναρξης διάθεσης των θέσεων να ορισθεί η 5η Οκτωβρίου. 

Επίσης, η Δημοτική Κοινότητα Χώρας αποφάσισε: 
Να ζητηθεί από το δήμο, τα έσοδα που θα προκύψουν από τη διενέργεια της εμποροπανήγυρης, να διατεθούν αποκλειστικά στη Δημοτική Κοινότητα Χώρας, για διάφορες ανάγκες και έργα υποδομής. Να ζητηθεί έκτακτη αστυνόμευση την περίοδο της εμποροπανήγυρης από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, λόγω των πολλών επισκεπτών και επαγγελματιών. 
Να τοποθετηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες χημικές τουαλέτες μακριά από σχολεία και ιατρεία, ώστε να εξασφαλιστούν καλύτερες συνθήκες υγιεινής. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris