" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ME ΤΗΛΕΕΡΓΑΣΙΑ ΛΟΓΩ COVID 19 --τηλ.επικοινωνίας 690 943 38 24--ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΕΙΣ ''

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ξεκινάει η Εμποροπανήγυρη Αμφίκλειας.

Ξεκίνησαν σιγά σιγά οι ετοιμασίες για το παζάρι της Αμφίκλειας...
Από 18 έως 22 Σεπτεμβρίου επισκεφθείτε την Αμφίκλεια... Οι έμποροι θα είναι και φέτος πιστοί στο ραντεβού τους για να σας προμηθεύσουν με τα εμπορεύματά τους.

Ο χαλβάς φαρσάλων και οι λουκουμάδες θα έχουν την τιμητική τους, ενώ θα τα συνοδεύει για φέτος και φρέσκο χειροποίητο παγωτό made in Αμφίκλεια... Το λούνα παρκ για τους μικρούς μας φίλους έχει ήδη στηθεί με πολλά πολλά παιχνίδια και τα ψητά που θα απολαύσετε από τις ταβέρνες της Αμφίκλειας έχουν ήδη διαλεχτεί και είναι έτοιμα για τη σούβλα. 

Αρνιά, κοντοσούβλια, σπληνάντερα, λουκάνικα, σουβλάκια όλα για εσάς κόντρα σε λιτότητες και μνημόνια. Για την Παρασκευή το βράδυ ετοιμαστείτε να γλεντήσετε με την παραδοσιακή ορχήστρα του Γιάννη Τσαπρούνη που θα μας θυμίσει παλιές καλές εποχές. 

Και μην ξεχάσετε τα τοπικά καταστήματα που αξίζει να τα επισκεφθείτε γιατί θα βρείτε μοναδικά πραδοσιακά προϊόντα και εμπορεύματα.Αφήστε έννοιες και σκοτούρες και αποδράστε στην Αμφίκλεια για γνήσιο ρουμελιώτικο φαγητό και γλέντι με πολλά πολλά ψώνια...

http://ilaliatisroumelis.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris