" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Συμμέτοχη στην εμποροπανήγυρη της θρησκευτικής εορτής του Αγ. Γρηγορίου Νέας Καρβάλης 2013


Το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλα έχοντας υπόψη τις διατάξεις του Ν. 2323/1995, του Ν. 3769/2009 περί συμμετοχής στην εμποροπανήγυρη της θρησκευτική εορτής του Αγ. Γρηγορίου Ν. Καρβάλης αποφάσισε τα παρακάτω:
1. Η ετήσια θρησκευτική εμποροπανήγυρη της Ν. Καρβάλης θα πραγματοποιηθεί από 21 ως 25 Ιανουαρίου 2013.
2. Ως χώρος ειδών πώλησης ορίζονται οι οδοί από Σισμανόγλου και 25ης Μαρτίου γωνία, έως 25ης Μαρτίου και Αντωνιάδη γωνία, και ο κάθετος άξονας της οδού Διδακτοπούλου.
3. Ο καθορισμός των ειδών πώλησης που επιτρέπεται να πωλούνται ενδεικτικά είναι : Ένδυσης, Υπόδησης, είδη δώρων, παραδοσιακά προϊόντα -γλυκά, είδη προικός, είδη διατροφής.
4. Ορίζεται τέλος χρήσης όλων των χώρων το ποσό των 10 €/μέτρο και για τους επαγγελματίες κατοίκους της Ν. Καρβάλης το ποσό των 5 €/μέτρο.
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρο 16 του Ν. 3769/2009 οι άδειες συμμετοχής χορηγούνται: α) Σε επαγγελματίες εμπόρους που νόμιμα δραστηριοποιούνται αποκλειστικά σε υπαίθριες αγορές (υπαίθριου πωλητές), β) Σε κατόχους άδειας συμμετοχής σε κυριακάτικες αγορές, γ) Σε κατόχους άδειας πωλητή λαϊκών αγορών που λειτουργούν εκτός της περιφέρειας των Ν. Αθηνών – Πειραιώς και Θεσσαλονίκης, δ) Σε όσους κατέχουν άδεια άσκησης υπαίθριου (στάσιμου ή πλανόδιου) εμπορίου και ε) Σε λοιπούς εμπόρους.
Όσοι τηρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις και θέλουν να συμμετέχουν στην εμποροπανήγυρη της θρησκευτικής εορτής του Αγ. Γρηγορίου της Ν. Καρβάλης θα πρέπει να καταθέσουν από τις 10/1/2013 – 16/1/2013 την αίτηση τους στο Τμήμα Εσόδων του Δήμου Καβάλας (γραφείο 4- Δημοτική Αστυνομία), προσκομίζοντας τα ακόλουθα δικαιολογητικά :
1. Αίτηση ενδιαφερόμενου.
2. Απόδειξη ταμειακής μηχανής.
3. Έναρξη εργασιών επιτηδευματία από Δ.Ο.Υ.
4. Φωτοτυπία ταυτότητας.
5. Φωτοτυπία άδεια παραμονής για αλλοδαπούς.
6. Υπεύθ. Δήλωση μη κατοχής άδειας Λαϊκής αγοράς Ν. Αττικής-Θεσσαλονίκης.
7. Βιβλιάριο υγείας για πώληση τροφίμων.
8. Δημοτική ενημερότητα από τον Δήμο Καβάλας.
9. Δύο πρόσφατες φωτογραφίες.
- Την αίτηση μπορεί να υποβάλλει ο ενδιαφερόμενος είτε αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο άτομο ή μέσω ΕΛΤΑ με συστημένη επιστολή (Κύπρου 10, 65403).
- Το τέλος χρήσης του χώρου θα καταβληθεί κατά την έκδοση της άδειας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris