" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΑΣ! Εξαίρεση εισόδου στον δακτύλιο των ΦΙΧ μας.

Μεγάλη επιτυχία του φορέα μας!!!

Κατόπιν συνάντησης αντιπροσώπων μας με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κο Xr;hsto Σπίρτζη την 17η το μηνός Ιουνίου, ετέθει από πλευράς μας εξαίρεση εισόδου στο δακτύλιο (όλες τις ζώνες) των ΦΙΧ ιδιοκτησίας των μελών μας.
Κατόπιν τούτου προχωρήσαμε την επομένη 18 Ιουνίου ημέρα Τρίτη, σε υποβολή αιτήματος-υπομνήματος (σας το επισυνάπτουμε) με κύριο και αποκλειστικό θέμα την εξαίρεση από τον Νόμο  για να επιτραπεί η είσοδος  στον δακτύλιο  των οχημάτων όλων των ενεργών συναδέλφων μας που δραστηριοποιούνται σε εμποροπανηγύρεις (στάσιμο εμπόριο, μόνιμα πόστα και άδειες πλανοδίου).

Με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε το απόσπασμα της ΚΥΑ, συνυπογραφούμενη από τρεις υπουργούς η οποία αναφέρει τα παρακάτω:

Φορτηγά αυτοκίνητα ιδιωτική χρήσης με μέγιστη αποδεκτή μάζα φορτωμένου οχήματος (ΜΑΜΦΟ) μέχρι 2.200 χιλιάδων χιλιόγραμμων, των οποίων οι ιδιοκτήτες κατέχουν άδεια πωλητή υπαιθρίου εμπορίου (περιλαμβάνονται όσοι δραστηριοποιούνται στο στάσιμο και στο πλανόδιο εμπόριο) σε περιοχές εντός του δακτυλίου. Η άδεια επαγγελματία πωλητή, αποτελεί συνοδευτικό έγγραφο μεταφοράς, βάσει του οποίου αποδεικνύεται η περιοχή άσκησης εμπορίου. Η ανωτέρω άδεια θα βρίσκεται επί του οχήματος, θεωρημένη και σε ισχύ, και θα επιδεικνύεται σε περίπτωση καθ οδόν ελέγχου.

Σύμφωνα με τα αναγραφόμενα ο μικροπωλητής υποχρεούται να έχει σε περίοπτη θέση στο φορτηγό του την Βεβαίωση Δραστηριοποίησης Υπαιθρίου Εμπορίου Ετήσιας Διάρκειας  ή την Άδεια Άσκησης Στάσιμου Υπαιθρίου Εμπορίου την οποία και επιδεικνύει σε περίπτωση τυχόν ελέγχων καθ οδόν από την αρμόδια αστυνομική διεύθυνση τροχαίας.

Σας επισυνάπτουμε:
1. Το υπόμνημα - αίτημα του φορέα μας
2. Την διάταξη, που αφορά την ελεύθερη διακίνηση των ΦΙΧ των ενεργών συναδέλφων μας εντός της ζώνης δακτυλίου.

Η επεξηγηματική του νόμου σε ισχύ. (Νόμος 2979/Φ·911/2019 - ΦΕΚ 2180/Β/7-6-2019)0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris